sâmbătă , iulie 20 2024

Ferestre Termopane Brasov

Ce sa aleg dintre ferestre termopane Brasov si ferestre simple?

Inlocuirea ferestrelor poate fi o misiune dificila daca nu stiti ce sa alegeti dintre ferestre termopane Brasov si ferestre simple. Atat ferestrele termopane cat si ferestrele simple au atat avantaje cat si dezavantaje.

Este extrem de important sa aveti cele mai utile informatii la dispozitie astfel incat in cele din urma sa puteti face alegerea corecta. Continuati sa cititi pentru a afla informatii despre ambele categorii de ferestre. Va fi mult mai usor sa luati ulterior o decizie.

Ferestre termopane Brasov

Incepem prin a discuta mai intai de toate despre ferestrele termopane Brasov, pentru ca sunt cele mai populare ferestre.

Asadar, in primul rand mentionam faptul ca aceste ferestre sunt diferite de cele clasice din cauza geamului. Daca ferestrele simple au un singur geam de sticla, termopanele au doua sau trei geamuri de sticla.

Ferestre Termopane BrasovImportant de mentionat este faptul ca intre aceste geamuri de sticla, producatorii de ferestre termopane introduc un gaz inert. Acesta poate fi argon de exemplu. Folosirea acelui gaz are o importanta deosebita dat fiind faptul ca ofera o mai buna izolatie termica.

Practic, cu astfel de ferestre termopane Brasov instalate este imposibil ca aerul sa mai circule din casa spre mediul exterior, sau de afara spre casa. In acest fel, iarna nu se pierde caldura, iar vara racoarea ramane in casa, fara a intra aer cald de afara. Acest lucru inseamna automat mai putina energie consumata si costuri mai mici pentru plata facturilor.

Aceste ferestre termopane nu doar ca ofera o foarte buna izolatie termica, ci mai mult decat atat, izoleaza si fonic foarte bine. Este aproape imposibil ca zgomotele de afara sa se mai auda in casa atunci cand aveti ferestre termopane de calitate superioara. Fireste, este foarte important si ca acestea sa fie montate corespunzator.

Ferestrele termopane sunt potrivite pentru fiecare dstil de amenajare a locuintei, acesta fiind un alt avantaj major. In plus, contribuie din plin si la siguranta casei, deoarece sunt aproape imposibil de deschis de afara de catre hoti. In plus, spargerea acestora le provoaca hotilor probleme pentru ca exista nu unul ci doua sau trei geamuri care ar trebui sparte.

In ceea ce priveste dezavantajele, nu prea avem multe lucruri de discutat. Trebuie mentionat doar ca pretul ferestrelor termopane este mai mare decat al ferestrelor simple. In plus, daca se sparge un geam al ferestrei termopane, reparatia este foarte dificila. Este recomandata inlocuirea ferestrei.

Ferestre simple

Dupa ce am discutat despre ferestre termopane Brasov, va prezentam cateva informatii si despre ferestrele simple. Asadar, in comparatie cu ferestrele termopane care au doua sau trei geamuri de sticla, ferestrele simple au un singur geam. Din acest motiv nu sunt atat de eficiente nici privind izolarea fonica, nici in ceea ce priveste izolarea termica.

Sunt insa potrivite pentru casele si cladirile vechi, unde se doreste un aspect rustic. Aceste ferestre, mai ales daca au tamplaria din lemn sunt si usor de vopsit pentru a se adapta oricarui decor.

Ferestrele simple sunt mai ieftine comparativ cu ferestrele termopane. In cazul spargerii geamului, inlocuirea acestuia este mult mai usoara, pentru ca se inlocuieste un singur geam.

Cu toate acestea, numarul avantajelor pe care il au ferestrele termopane este mult mai mare comparativ cu al ferestrelor simple. Din acest motiv, daca aveti nevoie de ferestre noi, merita din plin sa alegeti ferestre termopane Brasov.

Verifica si

Pompe de Caldura

Pompe de Caldura

Intretinerea regulata si durata de viata a unei pompe de caldura In ultimii ani, multi …

Close