joi , iunie 13 2024
Breaking News

Yoga Brasov

Cum sa incepem diminetile cu sedinte de yoga Brasov?

Exista persoane carora timpul nu le permite de dimineata sa petreaca o ora intreaga la o sedinta de yoga Brasov. Unele persoane trebuie sa ajunga la locul de munca, altele isi duc copiii la scoala. Uneori, abia aveti timp pentru o cafea buna, un dus fierbinte sau timp suficient pentru a va pregati pentru ziua care abia incepe.

Cu toate acestea, puteti practica yoga timp de 15 – 20 de minute in fiecare dimineata. Va prezentam cateva asane de yoga cu care va puteti incepe diminetile. Asadar, daca va place sa practicati aceasta activitate cu beneficii multiple pentru corp, minte si spirit, cititi in continuare pana la final.

Asanele potrivite pentru sedintele de yoga Brasov de dimineata

O practica de yoga de dimineata este una dintre cele mai sanatoase moduri de a incepe ziua. Daca incepeti astfel ziua, aveti parte de o multime de beneficii. Va prezentam cateva asane pe care trebuie sa le puneti in practica de dimineata.

1. Sufi Grinds

Sufi Grinds sau grindurile sufi sunt foarte bune pentru coloana vertebrala, solduri, si de asemenea, pentru sanatatea digestiva. Majoritatea dintre noi au nevoie de un impuls digestiv pe masura ce incepe ziua si aceasta ipostaza este perfecta pentru asta.

Yoga BrasovAjuta la ameliorarea stresului si la relaxarea intregului sistem, ameliorand in acelasi timp constipatia, daca aceasta este o problema.

Pentru grindurile sufi, stam in pozitie cu picioarele incrucisate, cu mainile care ne prind genunchii. Apoi incepem sa ne rotim trunchiul in sensul acelor de ceasornic.

Luati cercuri cat mai mari sau cat de mici vi se pare potrivite. Lasati capul sa ramana centrat, direct deasupra gatului si a coloanei vertebrale. Inhalarea va duce prin partea din fata a cercului, in timp ce expirarea va duce in spatele cercului.

Puteti face aceasta asana in timp ce inchideti ochii si va concentrati pe al treilea ochi. Dupa ce va deplasati intr-un sens timp de cateva minute, schimbati directia pentru a roti in sens invers acelor de ceasornic. Grindurile Sufi sunt o modalitate cu adevarat geniala de a va incepe ziua.

2. Pozitia pisica-vaca

Vechii yoghini credeau ca sanatatea coloanei vertebrale este esentiala pentru longevitate. In yoga moderna, inca urmam aceasta reteta pentru o viata lunga si sanatoasa, motiv pentru care miscarea si intinderea coloanei vertebrale dimineata devreme este o idee foarte buna.

Pozitia pisica-vaca este intinderea perfecta a coloanei vertebrale, pentru ca este atat blanda, cat si eficienta. De asemenea, ne putem lega respiratia de miscarea in aceasta pozitie.

Inspiram in timp ce arcuim spatele intr-o pozitie asemanatoare vacii si expiram in timp ce rotunjim spatele intr-o pozitie asemanatoare pisicii. Adaugarea respiratiei ne ajuta sa ne curga prana sau energia fortei vitale, ceea ce este esential pentru valorificarea energiei tale pentru ziua.

3. Pozitia camila

Persoanele dornice sa practice yoga Brasov de dimineata, pot opta pentru pozitia camila. Aceasta pozitie consta intr-o inclinare a spatelui si o deschidere a inimii cu care sa incepeti ziua.

Aceasta pozitie este perfecta deoarece poate fi modificata daca corpul dvs. nu este inca complet incalzit. Aceasta asana de deschidere a pieptului curata si elibereaza energie in gat, si de asemenea, in zona pieptului si a centrului inimii.

Pentru a face pozitia un pic mai usoara pentru dimineata devreme, pur si simplu aplecati-va corpul intr-o indoire in spate, fara a reveni complet in postura.

Puteti sa va puneti mainile pe partea inferioara a spatelui pentru sustinere in timp ce priviti spre cer, arcuindu-va spatele intr-o indoire in spate. De asemenea, obtineti o intindere buna a picioarelor in aceasta asana. Pozitia camilei tonifica intregul corp in timp ce ii da mintii un semnal de trezire.

De retinut!

Chiar daca nu va permite timpul sa mergeti dimineata la sedintele de yoga Brasov, puteti face acest lucru acasa. Lucrul frumos despre yoga este ca va revigoreaza si energizeaza, chiar si in 15 – 20 de minute, spre deosebire de alte antrenamente. Permiteti acestor ipostaze sa va inceapa dimineata intr-un mod rapid si complet.

Verifica si

Pop Up Krill

Pop Up Krill

Pop Up Krill Alegand acest Pop Up Krill, veti putea sa va bucurati foarte mult. …

Close