vineri , aprilie 19 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ce motive am sa optez pentru epilare definitiva laser Brasov?

Este foarte probabil sa cunoasteti mai multe persoane care au optat pentru epilare definitiva laser Brasov deja. Este de asemenea foarte probabil sa va intrebati care ar fi motivul sau motivele pentru a urma si dumneavoastra o astfel de procedura.

Ce are de oferit epilarea laser in comparatie cu alternativele sale in ceea ce priveste indepartarea firelor de par. Exista multe motive datorita carora merita sa luati in considerare aceasta procedura.

Doar cititi articolul pana la final, si veti intelege perfect care sunt acestea. Veti intelege de ce din ce in ce mai multe persoane se orienteaza spre epilarea cu laser.

Ce inseamna epilare definitiva laser Brasov?

Epilarea definitiva cu laser este la ora actuala, cea mai moderna si eficienta metoda pentru indepartarea parului. Aceasta metoda poate fi aplicata pe diverse zone de pe suprafata corpului.

Cel mai adesea insa, femeile aleg procedura pentru zona axilelor sau pentru zona intima sau pentru picioare. Barbatii opteaza pentru epilare laser pentru picioare, piept sau spate.

Aceasta procedura este realizata cu ajutorul unui dispozitiv laser aplicat usor pe piele in zona tratata. Acesta emite raze laser, pe care le absoarbe parul, iar razele respective se transforma in caldura.

In momentul in care razele laser sunt transformate in caldura, ele incep sa distruga foliculii firelor de par. Din acest motiv, firele de par nu vor mai putea creste in continuare.

Avantajele epilarii definitive cu laser

Acum ca ati aflat cum functioneaza procedura de epilare definitiva laser Brasov, trebuie sa cunoasteti anumite avantaje ale sale. Fiecare dintre aceste avantaje, reprezinta un motiv intemeiat pentru a urma si dumneavoastra aceasta procedura.

1. Elimina sau reduce cresterea parului

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei proceduri este reducerea semnificativa sau oprirea completa a cresterii parului in zona tratata.

Epilare Definitiva Laser BrasovExista zone in care, odata ce laserul distruge foliculii de par, nu vorm ai creste niciodata fire de par. In alte zone, este posibil ca dupa foarte mult timp sa apara alte fire noi, dar mult mai rasfirate si mai subtiri.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca puteti opta pentru sedinte de intretinere anuale (1 -2 sedinte) pentru ca parul sa nu mai fie vizibil.

Tratamentul are efecte pana la 10 – 15 ani. Nici o alta metida de indepartare a firelor de par nu este atat de eficienta precum aceasta.

2. Nu este un tratament dureros

Ce poate fi mai important decat faptul ca fie nu veti mai avea fire de par in zona tratata sau vor aparea dupa mai multi ani? Ei bine, la fel de important poate fi si faptul ca procedura nu este deloc dureroasa.

Daca ati avut parte de epilare cu ceara sau ati folosit epilatorul, v-ati obisnuit cu durerea. Epilarea cu laser nu provoaca nici un fel de durere. Pentru cele mai sensibile persoane, senzatia poate fi de cel mult un disconfort usor. Deci, si acesta poate fi un motiv intemeiat pentru a urma procedura de indepartare a parului cu laser.

3. Nu veti mai avea par incarnat in zona tratata

Spre deosebire de epilare, infilare si epilare cu ceara, nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la firele de par incarnate. Aceste fire de par sunt duapa cum bine stiti inestetice, dar pot fi si adesea dureroase.

De asemenea, puteti uita ca trebuie sa faceti fata iritatiilor sau arsurilor. Se crede chiar ca epilarea cu laser imbunatateste starea dureroasa a firelor de par incarnate.

Concluzie

Asadar, aveti trei motive intemeiate pentru a urma acest tratament de epilare definitiva laser Brasov. Veti avea parte de rezultate garantate, pentru foarte mult timp. Si cel mai important, nici o alta alternativa a epilarii cu laser nu ofera atat de multe avantaje importante.

Verifica si

Firma De Mutari Bacau Preturi

Firma De Mutari Bacau Preturi

De ce ar trebui sa angajez o firma de mutari Bacau preturi? Mutarea inseamna mult …

Close