vineri , aprilie 19 2024
Breaking News

Pergola Bioclimatica Brasov

Ce este o pergola bioclimatica Brasov?

Adesea, proprietarii care doresc sa isi imbunatateasca aspectul exterior al casei sau al altei proprietati, iau in considerare o pergola bioclimatica Brasov.

Pergolele bioclimatice sunt structuri din aluminiu care ofera protectie solara inteligenta si reglare naturala a temperaturii.

Acestea sunt elemente de decor care ofera de asemenea si protectie impotriva intemperiilor precum ploaia sau vantul.

Denumirea bioclimatica provine de la lamelele sale concepute pentru aclimatizarea spatiului interior prin crearea automata a umbrelor si a curentilor.

Lamelele motorizate se deschid sau se inchid prin telecomanda sau smartphone pentru a regla intrarea luminii si a soarelui, a caldurii, a ploii si a curentilor de aer pentru a lasa lumina sa intre iarna si a proteja de soare vara.

Principalul lor avantaj este ca va permit sa creati un spatiu nou in casa dvs., de care va puteti bucura tot timpul anului. Pergolele bioclimatice protejeaza de soare si ploaie, si va permit sa profitati de punti, acoperisuri sau gradini fara a fi nevoie de lucrari de amploare.

Ce avantaje ofera o pergola bioclimatica Brasov?

In primul rand, cand vine vorba despre o astfel de pergola, aceasta foloseste telecomanda sau smartphone-ul pentru a regla pozitia lamelelor.

Pergola Bioclimatica BrasovPrin modificarea deschiderii sau a inclinarii lamelelor se controleaza cantitatea de lumina care patrunde in interior. Cu lamelele inchise, se realizeaza un spatiu complet etans. Jucandu-va cu inclinarea lamelelor, veti obtine admisia perfecta de aer pentru aclimatizarea spatiului.

Un astfel de element de decor pentru exterior este ideal pentru a proteja si extinde diferite spatii, indiferent de conditiile meteorologice. Vom prezenta pe scurt si alte avantaje ale unei astfel de pergole, in momentele urmatoare.

1. Protectie solara

Reglarea lamelor va permite sa controlati intrarea luminii, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la razele soarelui. Se stie ca aceste raze ale soarelui pot afecta atat oamenii cat si obiectele de mobilier sau alte lucruri.

Tot ceea ce se afla sub pergola bioclimatica Brasov este protejat, iar acesta nu poate fi decat un foarte mare avantaj.

2. Este impermeabila

Spre deosebire de o pergola Brasov conventionala, cu lame fixe, o pergola bioclimatica va permite sa creati o bariera impermeabila.

Aceasta are integrat un sistem de drenaj care impiedica patrunderea apei atunci cand ploua. Apa este evacuata dintr-o parte a pergolei, iar in acest fel nu se acumuleaza, sistemul impiedicand caderea apei la reorientarea lamelor.

Sistemul de lame rotative si impermeabile face posibila gestionarea cantitatii de lumina pe o astfel de pergola, precum si asigura protejarea completa a acesteia de ploaie.

3. Eficienta energetica

Cu tipul de control pe care l-am mentionat mai devreme, pergola bioclimatica devine o solutie eficienta pentru a crea un spatiu exterior placut pe tot parcursul anului.

Aceste actiuni vor face posibila reglarea diferitelor temperaturi si in acest fel se poate economisi energie in sistemele de aer conditionat si incalzire. Economisind energie, inseamna automat ca veti plati mai putini bani pentru incalzirea sau racorirea proprietatii.

4. Personalizare

Este posibila instalarea si integrarea altor solutii in pergola. Exista mai multe optiuni pe piata, cum ar fi senzorii de ploaie, soare si vand. Puteti accesoriza o pergola bioclimatica Brasov si cu jaluzele motorizate rezistente la vant. Acestea va pot asigura un mediu si mai protejat si mai confortabil.

5. Intretinere redusa

Spre deosebire de alte tipuri de pergole, precum cele din lemn sau chiar unele tipuri de copertine manuale, pergolele bioclimatice necesita mai putina intretinere. Sunt simple si usor de curatat. Cu toate acestea, au o mare rezistenta si o mare durata de viata.

Verifica si

Portefinestre in PVC

Porte-finestre in PVC

Porte-finestre in PVC: Estetica e Funzionalità per la Tua Casa Le Porte-finestre in PVC sono …

Close